VVinene våre har fått mange tilhengere. To av dem har blitt kåret til landets beste fruktvin i konkurransen Norges beste Eplemost, Eplesider og Fruktvin som arrangeres av Hanen og Norsk Eplefest.
I 2021 var det Bringebærlandets Isvin som vant, mens Bringebærlandets Dessertvin gikk til topps året før. Den kom også til finalen i Det norske måltid samme år. I 2021 vant Bringebærlandets Musserende Vinmonopolets anbudskonkurranse for musserende fruktvin fra Skandinavia, noe som innebærer at vinen nå er tatt inn i basisutvalget og tilgjengelig i polutsalg landet over.
De tre øvrige er til salgs gjennom Vinmonopolets bestillingsutvalg. Alle vinene kan dessuten kjøpes fra gårdsutsalget.

Etter at bærene er plukket, lages det most som fryses ned. Når vinteren kommer, settes bringebærmosten ut i friluft og gjennom sakte tining tappes det en konsentrert bringebærsirup som så settes til gjæring. Resultatet er en sterk opplevelse av syre og sødme i skjønn forening. 10 % vol. 0,2 l. Isvinen passer til dessert og ost eller alene for seg selv. Inneholder sulfitter.

Musserende er laget etter den tradisjonelle champagnemetoden. Boblene skapes under ettergjæring mens flaskene håndvendes i spesielle stativer. Denne prosessen er med på å skape den forfriskende smaken. Bringebærlandets Musserende bør nytes avkjølt og kan brukes ved alle anledninger. 9 % vol. 0,75 l. Inneholder sulfitter.
