Vi er stolte av gården og produktene våre og på denne siden tillater vi oss litt selvskryt. Her vil vi også legge ut nyhetssaker som omhandler livet på Bringebærlandet og produktene våre. Du vil også kunne finne en samling av videoer, bilder og lignende.

Dagens Næringsliv, SMAK, 12.05.2021

Vintips fra Merete Bø

Vinjournalist i Dagens Næringsliv, Merete Bø, vet hva hun vil drikke til rømmegrøten på 17. mai.

Les reportasjen her

Mat fra Norge, 2021

Sprudlende bringebær

Magasinet Mat fra Norge har omtalt Bringebærlandets Musserende, og den omtalen kan vi godt leve med.

Frank Røstgård, 04.06.2021

Drøbak-bringebær har blitt en suksess på Vinmonopolet

En veldig hyggelig omtale fra vinredaktør Frank Røstgård

Les innlegget her

D2, 06.08.2020

Vingården på 60 grader nord

«Vi visste jo at det gikk an å lage vin av både rips, stikkelsbær og rabarbra, så hvorfor skulle det ikke gå med bringebær? Det er riktig nok et eksklusivt bær, og det skal store mengder bringebær til for å lage noen liter vin, men vi hadde jo rikelige mengder å ta av. Resultatet ble overraskende bra allerede i starten. Da myndighetene ville endre alkoholloven og åpne for salg av alkohol fra gårdsutsalg i 2016, var vi klare, forteller Åse-Marit Thorbjørnsrud.»

Les reportasjen her

Aftenposten/E24, 09.08.2020

– Jeg ble advart mot å ansette norsk ungdom

Mange utlendinger droppet i år sommerjobben i norsk landbruk. Hos Roy Andersen får de kanskje ikke komme tilbake.

Se mer her

Akershus Amtstidende

Bringebærlandet i Amta

Akershus Amtstidende skriver stadig vekk om det som skjer på Bringebærlandet. Om du har et abonnement hos Amta kan du lese alle tidligere artikler her.

Se mer her

Norges beste eplemost, sider og fruktvin 2021

Beste fruktvin i 2021

Bringebærlandets Isvin ble kåret til beste fruktvin i 2021. I fjor var det dessertvinen vår som stakk av med seieren. Vi er veldig fornøyd med at vinene våre høster så mye anerkjennelse blant fagfolk.

Ekstra moro er det at Isvinen nå blir tilgjengelig i Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Se mer her

Det norske måltid 2019

Bringebærlandets Dessertvin 2018

Bringebærlandets Dessertvin var finalist i Det norske måltid i kategorien Årets godbit.

«Bringebærlandets Dessertvin er søt og frisk. Den er laget av bær som inneholder all den sødme og smak den norske sommeren kan frembringe. Bringebærlandets Dessertvin bør nytes avkjølt, for seg selv, i selskap med ost eller til en dessert.»

Se mer her

Norges beste eplemost, sider og fruktvin 2019

Vinner av årets Fruktvin:
Bringebærlandets Dessertvin

Bringebærlandets dessertvin ble kåret til vinner i Norges beste eplemost, sider og fruktvin 2019 i kategorien Fruktvin. I årets konkurranse deltok 41 produsenter med over 160 produkter, hvor over 50 av disse var sidere. Alle Bringebærlandets andre viner fikk også utmerkelser: Isvin (sølv), Bringebærmjød (bronse) og Musserende (bronse).

Les mer her

regjeringen.no, 23.10.2019

Bringebærlandet vinner Bedriftsutviklingsprisen i landbruket

«Bringebærlandet på Østre Torp i Drøbak er de første bringebærprodusentene som lager vin av bringebær i Norge. I år lanserte de nyhetene isvin og musserende vin av bringebær. I dag ble de innovative bærbøndene hyllet med Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Akershus.»

Les mer her

Personverninnstillinger
Når du besøker et nettsted vil nettsiden lagre informasjonskapsler (cookies) for spesifikke tjenester i nettleseren din. Her kan du tilpasse personverninnstillingene til ditt behov. Det er verdt å merke seg at å blokkere noen typer informasjonskapsler vil kunne påvirke opplevelsen og funksjonen av dette nettstedet.
 
Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Denne siden benytter cookies, hovedsaklig fra tredjeparts-tjenester. Tilpass dine personverninnstillinger og godta/avslå bruk av cookies.